Monday, August 27, 2007

Smotana missica proglašena "najglupljom američkom plavušom"

images2/missteenW.jpg

MISS Južne Karoline svojim "biserom" pred višemilijunskim američkim gledateljstvom nije nimalo pomogla imidžu missica, ali ni plavuša - u dijelu izbora u kojem ljepotice odgovaraju na pitanja, dala je "najgluplji odgovor u povijesti", čime je izazvala podsmijeh u publici, ali i diljem zemlje. Sad je glavna faca na tamošnjim internetskim forumima, a po nedostatku inteligencije uspoređuju je s Jessicom Simpson, koja je prije ovog epohalnog odgovora nosila titulu "najgluplje američke plavuše".

Miss Južne Karoline Lauren Caitlin Upton na Izboru za Miss Teen SAD-a proglašena je trećom pratiljom, no više od njenog plasmana tamošnja će javnost pamtiti odgovor kojeg je dala na pitanje "Kako komentiraš činjenicu da jedna petina Amerikanaca ne zna naći SAD na karti svijeta?".

"Osobno vjerujem da Amerikanci to ne mogu, jer neki ljudi nemaju zemljopisne karte. Mislim da školovanje u Južnoj Africi i Iraku... Mislim da bi im naše školstvo trebalo pomoći pa da možemo izgraditi našu budućnost", rekla je Miss Južne Karoline.

Svojim osebujnim odgovorom koji nema veze s postavljenim pitanjem, ali ni sa zdravim razumom, Lauren je nasmijala gledatelje i preko noći postala "najgluplja američka plavuša".

Iako ljepotica tvrdi da nije dobro čula pitanje, ostale natjecateljice ističu kako je po svojim "biserima" postala poznata već prvi dan priprema, a njeno nepoznavanje zemljopisa SAD-a uvrijedilo je mnoge konkurentice, obzirom da je Caitlin Upton za neke savezne države po prvi put čula upravo upoznavajući predstavnice.

No comments: