Saturday, August 18, 2007

Jessica Simpson ipak ne posvaja dijete iz sirotišta

IZGLEDA kako se Jessica Simpson ipak neće tako skoro povesti primjerima Angeline Jolie i Madonne te posvojiti dijete iz meksičkog sirotišta koje posjećuje još od kad je bila tinejdžerica.

Jessicina glasnogovornica Lauren Auslander je rekla kako "Jessica u skoroj budućnosti ne planira posvojiti dijete iz sirotišta". "To nije istina. Ona podupire sirotište u Meksiku, ali trenutno ne planira posvojiti dijete", rekla je Auslander za TheCelebrityTruth.

Mediji su počeli pisati o tome kako 27-godišnja Jessica planira posvojiti dijete iz sirotišta Kuća Hogar Elim, nakon što je otkriveno kako sirotište redovito posjećuje. Jessica je rekla da je prvi put kada je ugledala napuštenu djecu, poželjela ih posvojiti.

"Prvi put kad sam otišla u sirotište imala sam 16 godina. Sjećam se kako sam u naručju držala novorođenče koje je pronađeno bačeno u kontejner za smeće. Poželjela sam ga posvojiti odmah... Želim posvojiti dijete prije nego što ću imati vlastitu djecu", rekla je svojevremeno Jessica za časopis Self.

No comments: