Saturday, August 25, 2007

Madona na "kabala turneji"


Posle tri godine, Madonna se ove jeseni vraća u Izrael gde će, sa brojnim drugim slavnim osobama i verskim učiteljima učestvovati na velikoj "kabala turneji", a porodica će joj se pridružiti na velikoj proslavi jevrejskih praznika Roš hašane i Jom kipur, objavila je Celeb TV.

Demi Moore, Ashton Kutćer i Donna Karan samo su neki od slavnih ličnosti koji će se Madonni i njenoj porodici pridružiti na proslavi jevrejskih praznika u Jerusalimu. U Izraelu pop kraljica nije bila četiri godine pa se, pišu američki mediji, raduje što će posetiti stare prijatelje i proslaviti s njima velike praznike.

Poznate osobe u Izraelu će učestvovati i na "kabala turneji", koja promoviše vrednosti vere koja poslednjih godina beleži porast broja vjernika, kao i prostora koji, zahvaljujući zvezdama koje je promovišu, zauzima u medijima.

U druženju s Madonnom kabalu su prihvatili i Britney Spears, Gwyneth Paltrow i druge holivudske zvezde, pa joj je ta verska zajednica u Izraelu nedavno odala i veliko priznanje.

Prošlu Madonninu posetu tamošnjim svetiliuštima obeležile su velike gužve fotografa, zbog kojih se pevačica, kao ni ostali vernici "nisu mogli skoncentrisati na molitvu", pa organizatori susreta i turneje ovog puta najavljuju neke promene. "Mere osiguranja ovaj će put biti veće. Poznati gosti prošlog su puta bili iznervirani pa smo odlučili da nešto i preduzmemo", izjavio je Asaf Levi, portparol verske zajednice kabale.

No comments: