Tuesday, August 28, 2007

Britni Spirs na sudu zbog sustavnog zanemarivanja sinova

images2/britdecaW.jpg

AMERIČKO sudstvo konačno je reagiralo na brojne medijske izvještaje koji svjedoče o činjenici da se Britni Spirs, uslijed brojnih privatnih i poslovnih problema, ne brine dovoljno za svoje sinove, pa će posrnula pjevačica na sudu morati objasniti brojne "rupe" u njihovom odgoju, higijeni i ponašanju. Poziv na sud još je jedan u nizu koraka koje Kevin Federline poduzima kako bi dobio trajno skrbništvo nad Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom.

Zašto dječaci ne peru zube, zbog čega su neuhranjeni i neispavani, te zašto su prije nekoliko dana namrtvo pretukli psa - sve će to Britney Spears morati objasniti socijalnoj službi i sutkinji koja odlučuje kome će pripasti Sean Preston i Jayden James. Služba je, naime, utvrdila brojne nedostatke u odgoju dječaka koji odrastaju pod medijskim povećalom, a u istrazi bi se trebalo ispitati i drogira li se Britney, nakon čega je vjerojatno očekuje posjet rehabilitacijskom centru.

Na sudu su se jučer pojavili tek odvjetnici pjevačice i njenog bivšeg supruga, no 4. rujna oboje će nazočiti raspravi koja bi, uz svjedočenja brojnih prijatelja i polsuge, trebala pokazati je li Britney u stanju da ima djelomično skrbništvo nad djecom, koje joj je nedavno dodijelio sud u Los Angelesu.

Kako paparazzi i dalje prate svaki njezin pokret, posrnula zvijezda morat će objasniti i brojne stvari kojima je u psljednjih nekoliko mjeseci kompromitirala svoj ugled i od pop zvijezde postala predmet ismijavanja. Što je radila sa studentima u jacuzziju, zašto se obrijala na ćelavo te što uporno traži u noćnim klubovima, gdje izlaske nerijetko zalijeva alkoholom - samo su neka od pitanja na kojima Kevin Federline temelji svoju tužbu.

No comments: