Thursday, August 23, 2007

BLUD I RAZVRAT U HOTELU

San ocrnio Bilićeve izabranike


Sarajevski tabloid objavio je znanstveno-fantastičnu priču o tome da su hrvatski igrači uoči utakmice u hotelu ugostili dame sumnjivog morala, popili gomilu piva, te oko ponoći jeli ćevape.


Cijela je priča apsolutno besmislena i pomalo zabavna, a glavni razlog njezina pojavljivanja mogla biti ljubomora zbog trijumfa Hrvatske nad domaćom reprezentacijom.

Uglavnom, sarajevski tabloidi San iznio je niz optužbi na račun hrvatskih reprezentativaca o njihovu ponašanju u hotelu uoči dvoboja protiv BiH.

U maniri najvećih otočkih žutih tiskovina San piše, a pincom.info prenosi, da su neki hrvatski reprezentativci, nakon što su zadužili sobe, nazvali svoje sarajevske prijatelje kako bi im pronašli žensko društvo.

Spominju se imena Boška Balabana, Eduarda Da Silve, Vedrana Ćorluke i Luke Modrića, koji su navodno izrazili želju da u svojim sobama ugoste dame sumnjivog morala. U tome im je, opet navodno, pomogao jedan bivši dinamovac, koji poznaje svaki sarajevski kvart.

Sarajevski tabloid dalje navodi da su pojedini hrvatski igrači, prije nego što su otišli u sobe, popili dvadesetak piva. Neki su do kasno igrali remi, pa su negdje prije ponoći u jednom sarajevskom restoranu naručili ćevape.

Za kraj je San kao zanimljivost naveo to što nitko od trenera iz stožera hrvatske reprezentacije nije primijetio noćni tulum i posjetu sumnjivih dama. Baš nas zanima kako je to moguće. Možda zato što se sve to nije ni dogodilo...

Sve ovo pokazuje da novinari spomenutog tabloida imaju bujnu maštu i nimalo srama za objaviti takvu glupost. Još je zanimljivije što su tu znanstveno-fantastičnu priču prenijeli brojni internetski portal u BiH.

No comments: