Saturday, August 25, 2007

Igrajte igricu i pogledajte film "Hitmen"



U novobeogradskom EXPO XXI centru, za vikend 25. i 26. avgusta, biće održan World Cyber Games turnir.

Posetioci WCG turnira biće u prilici da se oprobaju u mini-turiru u igrici "Hitman", na štandu magazina "Gameplay" od 12h.

Najbolje očekuju vredne nagrade. Zainteresovani se mogu prijaviti za turnir na tom štandu u subotu i nedelju od 10.00 do 11.30 časova.

Distributerska kuća "Tuck" predstaviće tokom te manifestacije četiri nova filma iz nastupajuće bioskopske sezone.

Posetioci će moći da premijerno pogledaju ekskluzivni video materijal iz filmova "Hitman", "Beovulf", "Zlatni kompas" i "Ja sam legenda".

Igrica "Hitmen", o agentu 47, nemilosrdnom plaćenom ubici, jedna je od najpopularnijih "pucačina" na tržištu već sedam godina. Istoimeni film pojaviće se u našim bioskopima 15. novembra.

"Beovulf" Roberta Zemekisa zasnovan je na drevnoj norveškoj legendi o ratniku koji oslobadja carstvo od čudovišta. Glavne uloge tumače Rej Vinston, Andjelina Džoli, Krispin Glover, Robin Rajt-Pen, Džon Malkovic i Entoni Hopkins. "Beovulf" nam stiže dve nedelje posle "Hitmena".

"Zlatni kompas" mnogi će prepoznati kao prvi deo trilogije "Njegovo mračno tkanje" Filipa Pulmana. Avanturu veštica, medveda, duša u obliku životinja i drugih paranormalnih pojava, mnogi opisuju kao "mračnog Harija Potera", a gledaoci će imati priliku da se u to uvere 13. decembra. Glavne uloge tumače Nikol Kidmen, Danijel Kreg i drugi.

Vil Smit je Robert Nevil u filmu "Ja sam legenda", briljantni naučnik, koji je jedini otporan na virus koji je desetkovao čovečanstvo. Ostali su jedino vampiri. Film zasnovan na romanu Ričarda Metisona stiže nam 17. januara sledeće godine.

No comments: