Friday, August 17, 2007

Katie Holmes kao nova Wonder Woman?

KATIE HOLMES posljednja je u nizu glumica o kojima se govori kao o potencijalnim nasljednicama koje će imati priliku uskočiti u legendarni Wonder Woman kostim.

Kako javljaju američki tabloidi, Holmes se u Los Angelesu pojavila kako bi s Warner Brosom pregovarala o ulozi u filmu kojega redatelj Joss Whedon već duže vrijeme pokušava snimiti, no to mu još uvijek nije pošlo od ruke budući da ne uspijeva pronaći adekvatan scenarij za novi film.

Kreativac koji je osmislio lik Wonder Woman je psiholog William Moulton Marston, koji se početkom 1940-ih u Detective Comicsu pojavio kao edukacijski savjetnik.

Ukoliko gospođa Cruise bude odabrana kao nova Wonder Woman, ta joj uloga ne bi trebala predstavljati veliki problem, budući da Holmes već ima iskustva s likovima iz popularnih stripova. Katie se, naime, pojavila i u filmu o Batmanu (Batman Begins), uz čiji lik, smatraju ljubitelji stripova, može ravnopravno stati i sama Wonder Woman, još jedan lik iz tradicije DC Comicsa.

Ipak, ma koliko iskusna bila, Katie će s veliki napor morati uložiti kako bi bila dostojnom nasljednicom legendarnoj Lyndi Carter.

No comments: