Saturday, August 25, 2007

Ceca Raznatovic u vezi s Romaninim bivšim dečkom?



Kad je pre sedamnaest godina u pesmi "Drugarice prokletnice" Ceca Ražnatović proklela devojku koja joj je otela dečka, verovatno nije slutila da će se jednog dana naći u istoj, ili bar sličnoj ulozi.

Naime, "Kurir" saznaje da je Ceca je odnedavno u vezi s bivšim dečkom Romane Panić, prebogatim advokatom Fotosom Pitadjisom

"Posredstvom zajedničkog prijatelja, Ceca i Fotos su se upoznali pre dve godine, kad je ona boravila na Kipru, gde je kasnije i kupila kuću. Nijhovo tadašnje druženje bilo je isključivo prijateljsko i poslovno, što potvrdjuje činjenica da je upravo ona kumovala poznanstvu, a kasnije i vezi izmedju Romane i Fotosa", priča izvor "Kurirra".

"Medjutim, svi iz Cecinog okruženja znali su da je i u vreme dok je bio u vezi s Panićevom, šarmantni advokat gajio skrivene simpatije prema Ceci, koja o tome nije imala pojma. Njegovu ljubaznost i džentlmensko ponašanje tumačila je kao gest prijateljstva, a pažnja kojom je obasipao činila joj se normalnom, jer je Fotos bio u velikoj ljubavi s njenom bliskom drugaricom. Medjutim, onog dana kad je veza izmedju Romane i njega pukla, advokat je okrenuo list i krenuo u kontranapad. Polako, ali sigurno, svakim danom bio je sve bliži i draži Ražnatovićevoj, dok je na kraju nije i osvojio. Na Kipru, gde su se i upoznali, shvatili su da su zaljubljeni jedno u drugo... Zajedničko druženje, česte večerinke, ludi provodi, 'uzo' i buzuki bili su dovoljni da srpska diva poklekne pred temperamentnim Grkom i baci mu se u naručje", kaže sagovornik "Kurira".