Saturday, August 25, 2007

Beyonce: Nisam publici pokazala grudi!

images2/beyoncebreastsW.jpg

"NAJVEĆA radnica" među američkim pjevačicama, kako je u zadnje vrijeme zovu, itekako vodi računa o svom imidžu u javnosti, pa je putem svog glasnogovornika demantirala napise u medijima koji, na temelju YouTube videa, tvrde da je na nedavnom koncertu publici slučajno pokazala grudi. "Takve se stvari njoj jednostavno ne događaju", tvrdi glasnogovornik.

"Nosila je grudnjak boje kože. Zar zaista mislite da bi Beyonce na pozornicu došla nespremna za silno skakanje?", izjavio je glasnogovornik popularne pjevačice, čiji je YouTube video ovih dana naveliko kružio internetom. Zasmetali su joj napisi o golim grudima na pozornici u Torontu, baš kao i zlobni komentari nakon nedavnog pada na koncertu u Orlandu.

Tada je, podsjetimo, obožavatelje zamolila da pad ne stavljaju na video portale, a nekoliko dana nakon toga na njenu su inicijativu povučeni brojni video zapisi zahvaljujući kojima je cijeli svijet vidio taj scenski gaf.




O pokazivanju grudi dalo bi se raspravljati, jer kvaliteta videa i nije najbolja, no izvjesno je da je Beyonce, zahvaljujući ovakvim gafovima, slučajno ili namjerno, stalno prisutna u medijima i neprestano golica mušku maštu.

No comments: