Saturday, August 25, 2007

Najomiljenija najgora devojka



Pevačica Ejmi Vajnhaus i njen muž Blejk Filder, još jednom su se potrudili da šokiraju čitaoce tabloida koji su objavili njihove fotografije posle bračne tuče.

Navodno je do incidenta došlo posle svadje koja je usledila nakon poslednjeg otpuštanja sa klinike za lečenje bolesti zavisnosti, dok su se vraćali u svoj hotel u Londonu, a Ejmin muž je po fotografijama "izvukao deblji kraj".

Ejmi je vidjena kako istrčava iz hotela, zaustavlja auto i beži, dok je Blejk, koji nije video ovaj manevar, počeo iznervirano da je traži po okolnim radnjama zavirujući čak i u usputne kontejnere!

Pevačica koja je svojim albumom "Back to Black", postigla platinasti tiraž za samo par nedelja i vokalom "teških" emocija prodrla za kratko vreme do globalne popularnosti ipak je najpoznatija po stalnim "skandalima" vezanim za zloupotrebu alkohola i droga.

"Univerzalova" pulenka leči se i otkazuje nastupe zbog slabosti skoro svake nedelje i odličan je model za svoj hit "Rehab", (no-no-no!), pa je svetska javnost dobila svoju omiljenu "lošu" junakinju, za koju je bar jasno da neće pasti sa pijedestala.

Pošto se još i zove Vajnhaus (kuća vina), izgleda da se radi o slučaju kod koga se umetnost i život prepliću pa je teško odrediti gde se završava kreacija a počinje uspešan marketing.

No comments: