Thursday, August 23, 2007

Obrve u prvom planu

Gwyneth Paltrow

Na naslovnici rujanskog magazina W Gwyneth Paltrow gotovo je neprepoznatljiva. Osim standardnih Photoshop trikova, razliku čine smeđe, podebljane obrve. Mali detalj, ali velika promjena.


Prije Gwyneth i njezina novog looka, i neki modni dizajneri odlučili su se na eksperimentiranje sa zadebljanim obrvama.

Dior

U Dioru su se, kao i često dosad, poigrali s krajnošću i dramatično naglasili obrve u stilu 40-ih. Pune, tamne boje i izraženog luka naočigled mijenjaju lice i plijene pogled.

Chanel

Jednako zadebljane i tamne obrve modela sa Chanelove revije također djeluju umjetno. Zbog gotovo potpuno ravne linije, stvaraju pomalo strog izraz lica.

Vera Wang

Prirodniji izgled imali su modeli s revija Caroline Herrerre, Sophie Kokosalaki i Vere Wang. Želite li malo eksperimentirati s obrvama, radije se držite njihova umjerenijeg looka.

Charlotte Tilbury, koja je radila make-up za reviju Sophie Kokosalaki, modelima je prvo počešljala obrve prema gore, potom nanijela malo pudera da ih učini gušćima i na kraju tek lagano definirala njihov oblik.

Carolina Herrera

Za Carolinu Herreru make-up je radila Diane Kendal. Samo je popunila i malo produljila obrve puderom u njihovoj prirodnoj boji. Jednostavno, ali efektno.

No comments: