Friday, August 17, 2007

Lijepa Clooneyeva brineta ipak je Osječanka Monika?

ČINI se kako je ipak istina, Monika Jakišić ipak je djevojka Georgea Clooneya, barem ako je vjerovati iscrpnim izvješajima američkih tabloida. U znak zahvalnosti za promoviranje Lijepe naše u inozemstvu Monika će nesumnjivo završiti na gotovo svakoj naslovnici hrvatskih tabloida u idućih par tjedana, hrvatska televizija već vjerojatno priprema reprize repriza starih epizoda "Hitne službe" s Dr. Dougom Rossom u glavnoj ulozi, a Hrvatska turistička zajednica vjerojatno već sada zadovoljno trlja ruke i nada se dobroj prodaji suvenira sa šahovnicom i likom Georga Clooneya s osmijehom i dva prsta u zraku.

Iako su isprva svi bili prilično oprezni u prozivanju osječke manekenke Goergeovom novom djevojkom, američki blogeri koji svoje internet dnevnike posvećuju zvijezdama i njihovim životima, sada već raspravljaju o tome "hoće li Moniki uspjeti odvesti Georgea pred oltar", nakon što to nije uspjelo niti jednoj djevojci prije nje.

Kako je hrvatskoj ljepotici uspjelo osvojiti jednoga od najpoželjnijih neženja na svijetu? Monika vjerojatno nije trčala za holivudskom zvijezdom i dopustila je njemu da ju zavede. Barem su to dva u nizu uvjeta koje je atraktivni glumac i zvijezda popularne televizijske serije "E.R." naveo u nedavnom intervjuu za jedan američki časopis odgovarajući na pitanje "kako osvojiti Georgea Clooneya".

Američki tabloidi žurno kopaju ne bi li doznali štogod o hrvatskom modelu. "Monika Jakišić je prelijepa, seksi manekenka koja se našla na naslovnicama brojnih časopisa", piše jedan od američkih blogera, te dodaje kako je Monika u medijima poznata i kao "zločesta djevojka" koja je mogla biti razlogom rastanka Enriquea Iglesiasa od Ane Kournikove. Sada se prebacila na holivudskog srcolomca, piše također bloger.

28-godišnja Monika rođena je u Osijeku, a njezina je karijera doživjela pravi uzlet nakon što su je iz poznate agencije Select Modelling Agency uočili na Clothes Show Liveu. Unatoč protivljenju njezina oca, Monika se preselila u London i nastavila svoju manekensku karijeru. Više o manekenki možete saznati na njezinoj službenoj web stranici monikajakisic.co.uk.

No comments: