Saturday, August 25, 2007

Nives Celzijus: Majčinstvo me potpuno promijenilo

"PRVIH dana je jako teško, ništa ne stižete i dovodi vas do ludila, a sad se lagano privikavam na taj novi životni ritam", priča nam Nives Celzijus Drpić o velikim promjenama zbog kojih je mikrofon zamijenila dječjim igračkama i u potpunosti se posvetila sinu Leonu i kćerkici Taishi, koju je rodila ranije ovog mjeseca. Kako je njezin suprug, dinamovac Dino Drpić, zauzet pripremama za susret s Werderom, Nives je okupirana djecom, ali kaže kako je "posao" majke neizmjerno veseli.

Playboyeve zabave i narodnjačke pjesme za Nives Drpić postale su, barem zasad, prošlost, jer su dvogodišnji Leone i Taisha, rođena prije dva tjedna, glavna preokupacija zagrebačke ljepotice. "Majčinstvo me potpuno promijenilo, tu su sad neki novi prioriteti", priča nam Nives čiji suprug Dino Drpić ovih dana ima brojne obveze s Dinamom pa nažalost ne stigne sudjelovati u prvim danima svoje kćeri.

Leone je, kaže Nives, odlično prihvatio sestricu pa obitelj punim plućima uživa u zadnjim danima ljeta i iščekuje Dinov povratak. Zbog majčinskih obveza, pjevačka će karijera, otkriva, pričekati, kao i druge ponude koje joj dolaze sa raznih strana. Nezavidno stanje u kojem se nalazi hrvatska glazbena scena ne ostavlja joj puno mogućnosti i prostora, no kaže kako se ipak ne vidi isključivo u ulozi kućanice, što bi značilo da bi u dogledno vrijeme mogla opet stati na pozornicu.

"Karijeri ću se posvetiti kad osjetim da je vrijeme i kad stigne neka ponuda koja se ne može odbiti", kaže nam Nives Celzijus i dodaje kako joj je osmijeh njezine djece puno vrjedniji od svih zabava i provoda kojima je, prije nego što je postala prava "obiteljska žena", bila itekako sklona.

No comments: