Thursday, August 23, 2007

Robi Vilijams ponovo zaljubljen



Robi Vilijams je boreći se protiv bolesti zavisnosti u jednom trenutku zatražio i pomoć čuvenog hipnotizera Pola Mekene. Kada je rešio problem, slavni pevač se okrenuo bivšoj verenici svog lekara, u čijem je društvu nedavno vidjen u popodnevnoj šetnji, prenosi "Dejli mejl" (Daily Mail).

Kler Stejpls je pet godina bila verena sa hipnotizerom Mekenom, a nakon raskida napisala je knjigu "Sve što znam o muškarcima naučila sam od svog psa".

Delo je napisamo iz ugla vlasnice psa, pošto Stejplsova već godinama ima dogu pod imenom Mr Big, a obiluje biserima u formi konstatacija da "muškarci i psi vole da im se zadaju zadaci i uživaju izvršavajući ih" ili da "i muškarci i psi čeznu za stvarima koje su malo izvan njihovog domašaja".

Kler Stejpls takodje savetuje čitateljkama da muškarce sa kojima su u vezi drže "na kratkom lancu".

Šta čeka Robija Vilijamsa ostaje da se vidi, ali izgleda da se stvari zasad dobro odvijaju jer su prolaznici koji su ih videli u parku novinarima rekli da par deluje "neverovatno opušteno i zadovoljno", dodajući da je Robi u "sjajnoj kondiciji" i da Kler očigledno ima "ogroman uticaj na njega".

No comments: