Saturday, August 25, 2007

Ko će dobiti najkraću zatvorsku kaznu?



Nakon čuvenih 23 dana koja je Paris Hilton provela u zatvoru, njene "koleginice" Nikol Riči i Lindzi Lohan izgleda se takmiče koja će dobiti kraću zatvorsku kaznu.

Lindzi (21) je nedavno na sudu postigla nagodbu zbog sedam tačaka optužnice, uglavnom vožnje pod uticajem alkohola i posedovanja narkotika. Ona je osudjena na jedan dan zatvora, i deset dana društveno-korisnog rada. Pored toga, Lindzi će morati da redovno posećuje ustanovu za odvikavanje od štetnih supstanci.

"Jasno mi je da imam problem, jer sam zavisna od droge i alkohola. Stidim se zbog svojih postupaka, sama sam kriva. Srećom, potražila sam medicinsku pomoć" saopštila je glumica, koja je u poslednjih četiri meseca uhapšena dva puta.

Nikol (25) je u Linvudu, zatvoru u kojem je Paris boravila, odslužila kaznu od čitavih 82 minuta, pre nego što je puštena na slobodu. Ona je osudjena na 90 sati zatvora, zbog vožnje pod uticajem narkotika, ali zvaničnici kažu da je kratak boravak kod nenasilnih prestupa "uobičajen".

Kako prenose tabloidi, usvojena ćerka Lajonela Ričija nije ni stigla da udje u ćeliju. Nikol, koja je u četvrtom mesecu trudnoće sa pevačem benda Good Charlotte Džoelom Madenom, došla je u zatvor u pratnji dečka i advokata, koji su je čekali ispred dok nije izašla.

No comments: