Saturday, August 18, 2007

Donatela Versaće oblači Spajsice

Britanska pop grupa Spice Girls priprema se za povratak na scenu i to u velikom stilu. Viktorija Bekam i njene četiri koleginice častiće sebe jedinstvenom kolekcijom čuvene italijanske modne kreatorke Donatele Versaće.



Ova "ženska" grupa bila je veoma popularna devedesetih godina, a od samog početka se izdvajala specifičnim modnim stilom. Svaka pevačica imala je zaseban odevni stil - Mel C je gajila sportski, Ema Banton bejbi, a Geri Halivel izrazito seksi stil. Mel B se oblačila u dečačkom stilu, dok je Viktorija Bekam imala imidž otmene žene.

Ta osnovna ideja će biti sačuvana, a Donatela Versaće će samo razraditi koncept, piše list "Dejli miror" (Daily Mirror).

"One treba da sačuvaju stari personalizovani imidž, ali na način koji će biti manje izražen nego pre 10 godina", kaže Donatela. (52).

Ona je objasnila da Mel C, tako, neće više nositi loše prilagodjenu sportsku odeću:"Njena garderoba će sada biti više seksi, dok će Ema nositi haljine koje će odisati elegancijom i nestašnošću", rekla je dizajnerka.

To osveženje odevnog stila svake Spajsice ponaosob, za turneji koju započinju u decembru, koštaće ih 200.000 funti (300.000 evra).

"Mislim da ove četiri žene izgledaju bolje od mnogih drugih vršnjakinja koje se bave muzikom, i to treba pokazati", rešena je Donatela Versaće.

No comments: