Saturday, August 25, 2007

Lorin Hil kriva za raspad The Fugees



Muzičar i glumac Pras, nekadašnji član hiphop trojke Fugees, izjavio je da je Lorin Hil kriva za raspad tog sastava.

Prakazrel Semjuel Mišel a.k.a. Pras, koji trenutno radi na drugom solo albumu "Experience", okrivio je soul zvezdu da je upropastila jednu od najboljih grupa devedesetih godina.

"Veće su šanse da vidite predsednika Džordža Buša i Osamu Bin Ladena kako piju kaficu u "Starbaksu", nego da nas troje ponovo vidite na okupu, na bini" izjavio je on.

"Lorin je toliko poludela, da bi bilo potrebno čudo poslato od Boga, da je vrati na zemlju. Ne želim više nikada da saradjujem sa njom na bilo koji način" dodao je Pras, koji je odbio da detaljnije objasni svoje uvrede na račun pevačice.





Kao što su posetioci ovogodišnjeg EXIT festivala imali priliku da se uvere, Lorin je potpuno promenila stajling, muzički pravac i ponašanje, a tabloidi sve češće izveštavaju o njenom čudnom ponašanju i napadima uobraženosti. Pevačica navodno insistira da je svi iz okoline, uključujući i prijatelje, zovu "gospodjica Hil".

Medju njenim ispadima nalaze se i izjave o korupciji katoličke crkve u doba Božića, kao i tvrdnja da će radije "pustiti da njena deca gladuju", nego da "gomila belaca" kupuje njene albume. Pevačica inače ima četvoro dece sa Roanom Marlijem, sedmim sinom legende regea, Boba Marlija.

Grupu Fugees, pored Lorin i Prasa, činio je i Vajklef Žan, koji takodje ima veoma uspešnu solo karijeru.

No comments: