Thursday, August 23, 2007

Diana se više ne prodaje


Nebeskoplava haljina koju je princeza nosila u Canessu 1987. ponuđena je na eBayu za svoticu od 125 tisuća dolara. Nitko nije istrčao s ponudom. Ovaj put nisu pomogle ni humanitarne svrhe...


Svilena haljina nebeskoplave boje, koju je pokojna princeza Diana nosila na otvorenju Festivala u Cannesu 1987. i na premijeri mjuzikla Miss Sajgon 1990. u Londonu, ponuđena je na internetskim stranicama eBay-a, no do isteka roka za prodaju - u srijedu do ponoći - nije privukla nijednog kupca.



Haljina je ponuđena na prodaju na eBay-u prije deset dana, za svotu od 125.000 dolara, a prihod je bio predviđen za humanitarne svrhe, no do zaključenja roka aukcije, u srijedu do ponoći nije stigla nijedna ponuda. Aukciju je organizirala američka tv-kuća WE.

Večernja toaleta je jedna od 79 sličnih haljina što ih je Diana darovala njujorškom Christie'su u lipnju 1997., čiji je prihod od prodaje bio namijenjen za humanitarne svrhe, samo dva mjeseca prije kobne automobilske nesreće u Parizu u kojoj je izgubila život. Haljinu, koju je kreirala Catherine Walker, tada je za 100.000 dolara kupila američka tv-mreža WE.

No comments: