Friday, September 7, 2007

Novo ruho "Big Brothera" u Hrvatskoj: U deliričnoj kući uz nabrijanu himnu

"ZLATNI" Big Brother samo što nije počeo - BB kuća u zagrebačkoj Dubravi već je spremna i čeka 12 novih stanara, a producenti marljivo smišljaju zadatke kojima će zakomplicirati život natjecateljima i pokazati nam zašto nova, četvrta sezona nosi naziv "Bez milosti". Index vas vodi u novu BB kuću, predstavlja vam novog voditelja najpopularnijeg reality showa u Hrvata.

Svake godine RTL Televizija, što se tiče priprema za "Big Brother", ode korak dalje, što bi značilo da će četvrta sezona po svim parametrima biti najspektakularnija. Predstavnici medija uvjerili su se u to danas, razgledavši novu BB kuću u kojoj novim stanarima, ako smijemo primijetiti, neće biti nimalo lako. Zlatna boja koja je ove sezone zaštitni znak pojačana je ružičastom, što stvara poprilično deliričnu atmosferu (znaju producenti kako stanarima otežati život), a naznake rustikalnog stila prisutne su u brojnim lusterima i naslonjačima. Sve u svemu, kičasta kuća s raskošnim dvorištem i "lounge prostorom" nedvojbeno će biti užitak za gledanje preko TV-a, no da je ugodna za stodnevni boravak - baš i nije.

Boris Đurđević i ove je godine dobio čast da napiše novu BB himnu, a pjeva ju grupa Colonia, što je logično obzirom na to da je spomenuti autor u nekoliko navrata izjavio kako više neće pisati za druge izvođače.

Novi Filip umjesto Borisa Mirkovića

Kroz novu sezonu "Big Brothera" vodit će nas, kao i dosad, Antonija Blaće i Renata Sopek, no na malim ekranima nećemo gledati Borisa Mirkovića. Umjesto njega, s Renatom će se oko i ispred kuće družiti Filip Brajković, novi RTL-ov voditelj koji govori nekoliko jezika, a posebno je talentiran za matematiku. Ipak, bilježnicu na kocke odlučio je zamijeniti mikrofonom, a iz RTL-a poručuju kako je riječ o "velikom talentu" koji će nedvojbeno naći svoje mjesto u domaćem TV eteru.

Novčani iznos za kojeg se natječe 12 stanara ostaje 1,5 milijuna kuna, no producenti najavljuju kako će dnevni i tjedni zadaci biti kudikamo teži. Ove godine u BB kući možda će se naći i rođaci, ili osobe koje su u "običnom životu" posvađane, pa je već sad jasno kako sukoba u novoj sezoni neće nedostajati. Dakle, "Big Brother" je spreman, a sad je samo na stanarima da pokažu svoje zabavljačko umijeće i gledatelje prikuju pred male ekrane. Za promjenu, nadamo se da će to činiti inteligencijom i dobrim štosevima...

Stanari Big Brothera u Hrvatskoj

Devojke:

Muskarci:

No comments: