Thursday, September 6, 2007

Bivši muž da plati Dženifer Lopez 545.000 dolara

Kalifornijski sudija naložio je bivšem mužu Dženifer Lopez (Jennifer) da pevačici i glumici plati 545.000 dolara odštete za pokušaj objavljivanja knjige o njihovoj veziTom presudom potvrđena je ranija odluka niže sudske instance kojom je pevačicinom bivšem mužu Ođaniju Noi trajno zabranjeno da radi lične koristi otkriva informacije o njihovom odnosu. Istom odlukom mu je naloženo i da preda sav materijal koji se odnosi na knjigu.

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu Majkl Solner (Mićael) odbacio je Noin zahtev za odlaganje presude.

Prema navodima medija, u neobjavljenoj knjizi tvrdi se da je Dženifer Lopez imala više ljubavnika tokom 11-mesečnog braka sa Noom, uključujući vezu sa Markom Entonijem (Marc Anthony), njenim trećim i sadašnjim mužem.

Mark Entoni i Dženifer Lopez (38) venčali su se u junu 2004, nekoliko dana posle njegovog razvoda od portorikanske manekenke i pet meseci nakon što je pevačica raskinula veridbu i vezu sa glumcem Benom Aflekom (Affleck).

Noini planovi vezani za pisanje knjige obelodanjeni su u januaru 2006. u "Njujork postu". Tada je navedeno da je reč o 12 poglavlja iz intimnog života para, pod nazivom "The Unknown Truth: A Pašionate Portrait of a Serial Thriller".

Dženifer Lopez podnela je u junu te godine tužbu protiv Noe, kako bi sprečila objavljivanje knjige, uz tvrdnju da njom krši ugovor koji je par potpisao prilikom ranijeg spora.

Sud je stao na pevačicinu stranu i dodelio joj 200.000 dolara odštete, 300.000 dolara troškova za advokate i blizu 48.000 dolara za troškove arbitraže.

Noa (31), vlasnik restorana i noćnog kluba, ponudio je da odustane od objavljivanja knjige ako mu pevačica plati pet miliona dolara, navodi se u njenoj tužbi.

Dženifer Lopez razvela se od Noe 1998. Za drugog muža, plesača Krisa Džada (Ćris Judd), udala se u septembru 2001, a zahtev za razvod podnela je u julu 2002. Pevačica i Entoni zajedno igraju u filmu o legendi salse Hektoru Lavoau "El Cantante", koji se od ovog leta prikazuje u američkim bioskopima. Par za jesen planira zajedničku koncertnu turneju po Severnoj Americi.

No comments: