Friday, September 7, 2007

Paris Hilton glumi lezbejku

Paris Hilton glumi lezbejkuSlavna bogatašica Paris Hilton će krajem godine na londonskom Vest Endu početi sa pripremama za predstavu “Prisoner Cell Block H: The Musical”, u kojem će glumiti zatvorenicu lezbejku.

“Mislili smo da će u ekipu doći neko iz australijskih sapunica, ali smo se obradovali kada smo saznali da će to biti Paris Hilton. Kasting agenti nisu mislili da će doći na audiciju, ali ona je nabavila snimak sa originalnom predstavom i oduševljeno prihvatila ulogu”, izjavio je jedan od glumaca ovog mjuzikla.

“Skandal majstora”, kako najčešće tabloidi nazivaju Paris, uskoro ćemo gledati i na velikom platnu i to u horor mjuziklu “Repo! The Genetic Opera”. Paris je već u Torontu snimila prve kadrove ovog mjuzikla čija je radnja smeštena u 2056. godinu.

Film, koji će režirati Terens Zdanić i Deren Smit, govori o epidemiološkoj bolesti, koja prisiljava ljude da kao zamenu za svoje biološke organe kupe genetski savršene delove tela od kompanije “Geneko”.

“Ideja je da svi kupuju organe iako ne mogu da ih plate. Znači, ako kupite srce, a nemate novca, ovlašćeni ljudi mogu da provale u vašu kuću i iščupaju”, izjavio je jedan od članova ekipe koja će snimati film.

On je rekao i da će Hiltonova u ovom horor mjuziklu glumiti jednu od glavnih uloga, pevati i plesati, a njenog oca glumiće Pol Sorvino.

No comments: