Thursday, September 6, 2007

Irina Radovic menja Sanju Marinkovic u emisiji Sve za ljubav

Irina Radović zamenila Sanju Marinković i postala nova voditeljka emisije „Sve za ljubav"

Nova zaštitno lice TV emisije „Sve za ljubav" je Irina Radović, eks Vukotić, koja je do sada bila poznata kao voditeljka „Velikog brata". Irina, sveže venčana za Savu Radovića, bivšeg učesnika u ovom rijaliti-šou, zamenila je u jednom od najpopu2larnijih TV serijala Sanju Marinković, koja je posle jubilarne 100. emisije otišla na trudničko bolovanje.



Ime nove voditeljke producentski tim „Emoušna" čuvao je do poslednjeg trenutka kao tajnu i od same Irine, a ekipa Pressa mogla je juče u Pinkovom studiju da prisustvuje sceni u kojoj je nova partnerka Milana Kalinića istovremeno postala i učesnik u emisiji i njen voditelj.

- Oduševljena sam novim angažmanom i ne sumnjam da ću u tandemu s Milanom Kalinićem moći dostojno da zamenim Sanju - rekla je za Press Irina, dodavši da će ipak nastaviti da vodi i emisiju „Veliki brat - veliki mozak".

Producenti su se potrudili da novoj voditeljki prirede nesvakidašnju dobrodošlicu. Irinin muž Sava, koji je u emisiju doveo svoj omladinski fudbalski tim, u jednom trenutku je izašao na scenu i svojoj dragoj poklonio prsten, a onda je napravio još zanimljiviji gaf, pošto je prišao Milanu Kaliniću i na prepad ga poljubio u usta.

No comments: