Sunday, September 9, 2007

Big Brother 4 već dobio glavnu mazu, frajera i "best frendića"

images2/majabb.jpg

NIJE prošlo ni 24 sata od njihova boravka u Kući, a stanari koji će narednih nekoliko mjeseci provesti pred okom "nemilosrdnog" Big Brothera, postali su top temom brojnih internet foruma. Hrvoje, Arsen i Maja-Paola do sada su, kako se čini, izazvali najviše reakcija među gledateljima.

Gledatelje je za sada najviše zaintrigirao 27-godišnji Hrvoje, inače najstariji stanar Kuće, ponajviše zbog toga što je po ulasku u Kuću otvoreno priznao da je gay. Inače , Hrvoje je i jedini stanar koji je jasno dao do znanja da je u vezi, i to dvije godine, s izvjesnim Gregorom, dok su se ostali stanari glede ljubavi uglavnom izjašnjavali sa "Bila sam u vezi do prošlog tjedna" ili "Uvijek se netko nađe". Ove sezone nitko od stanara nije u braku. Neki od internet korisnika koji svoje dojmove o stanarima iznose po raznim forumima već su izabrali svoje favorite, neki poznaju stanare, neki bi najradije ukinuli show. Bilo kako bilo, manija oko najpoznatijeg reality showa u Hrvata i ovaj put će, čini se, biti neizbježna.

Arsen, inače sin poznate splitske odvjetnice i bivše kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske Doris Košte te radijskog voditelja Arsena Košte, prema prvim je dojmovima jedan od najzgodnijih stanara Kuće. O 20-godišnjoj Maji-Paoli iz Duge Rese, za koju se još prije ulaska govorkalo kako će biti glavna "maza" u Kući, uglavnom se priča kao o najzgodnijoj djevojci koja se od ulaska u Kuću "najviše druži s dečkima".

"Hrvojić će svima postati best frendić", uglavnom se piše za 27-godišnjeg Riječanina, koji se do sada najbolje snašao u društvu djevojaka, a njegovo je jučerašnje javljanje na telefon i razgovor s Big Brotherom već postao nezaboravan skeč za kojega nije trebalo proći više od par minuta da se pojavi i na internetu.

No comments: