Friday, September 7, 2007

Nina Senicar na naslovnici magazina “For men”

Nina Seničar: Seksepilna NinaNina Seničar, 22-godišnja prelepa manekenka iz Novog Sada, devojka poznatog italijanskog pevača Erosa Ramacotija, slikala se za naslovnu stranu italijanskog magazina „For men“. Italijanski mediji prate svaki korak Ramacotijeve lepše polovine, koja uskoro treba da diplomira ekonomiju, i to na temu - Paris Hilton.

Šarmantna Novosađanka je 2001. godine osvojila titulu mis Jugoslavije i od tada kreće njena manekenska karijera. U Italiji radi kao uspešan model, a osim što se slikala za naslovnu stranu magazina „For men“, Nina je nedavno dala i veliki intervju poznatom nedeljniku „Ki“ u kojem je govorila o svojoj vezi sa Ramacotijem. Nina Seničar na naslovnici magazina “For men”

Inače, Nina i studira - uskoro treba da diplomira ekonomiju, i to na temu o kontroverznoj Paris Hilton (!?). Po italijanskim medijima šuška se da će upravo ova srpska lepotica biti jedna od učesnica novog serijala rialiti šoua „Ostrvo slavnih“, ali i da je očekuju neke televizijske ponude. Osim poslovnih uspeha, Nina ređa i ljubavne pa se tako pored nje pre dve godine skrasio italijanski švaler, seksepilni pevač Eros Ramacoti. On ističe da je opčinjen njenom lepotom, pameću i šarmom, dok je u jednom intervjuu Nina priznala koji deo svog tela ona smatra najseksepilnijim.
- Šta mi se najviše dopada kod mene? Pa, zadnjica, naravno!
Nina Seničar na naslovnici magazina “For men” I dok će u njenim slikama uživati mnogi Italijani, njeno srce pripada samo Erosu koji je pre dve godine uz mnogo muka zaveo fatalnu Novosađanku.
Nina i Eros su se upoznali u Milanu na jednoj žurki i on se na prvi pogled zaljubio u prelepu manekenku. Iako je pokušao da joj uzme broj telefona, mlada manekenka za to nije želela ni da čuje. Iznenađen što ga je neka devojka odbila, Eros se pomučio i preko prijatelja nabavio njen broj. Posle dva meseca, stotinak SMS-ova i brojnih buketa ruža, Nina je najzad pristala da je Ramacoti izvede na večeru. Tada je i počela njihova veza, a Erosovi prijatelji priznali su da je Nina vratila osmeh Erosu, koji je jedva prežalio razvod od švajcarske manekenke Mišel Hunciker, sa kojom ima ćerkicu Auroru Sofi. Priča se i da je Eros pre godinu dana napravio koncert u Novom Sadu, a ne u Beogradu, na Ninino insistiranje, naravno.

No comments: