Sunday, September 9, 2007

MTV producenti upozoravaju Britney: Sredi se ili letiš!

images2/britmtvW.jpg

SAMO dan prije "spektakularnog glazbenog povratka" na dodjeli MTV Video Music Awardsa u Las Vegasu, producenti ceremonije upozorili su Britney Spears, glavnu zvijezdu showa "da svoj posao podhitno shvati ozbiljno". Umjesto odmarajući se u krevetu, Brit je večer prije nastupa provela na tulumu s P Diddyjem, što je, tvrde svjedoci, itekako ostavilo traga na nekadašnjoj pop princezi. Ukoliko se ne sabere, leti sa ceremonije, a producenti navodno već imaju zamjenu za početnu točku.

"Britney zna da je na tankom ledu. Kad se s producentima dogovorila za nastup, sjeli su i dogovorili pravila. Savjetovali su joj da ne izlazi i da se usredotoči na svoju točku, koja je više nego zahtjevna. Činila se jako zahvalnom što je dobila priliku, ali tko s njom uopće više zna? MTV joj je jasno dao do znanja da neće tolerirati ispade", izjavio je član tima Britney Spears za New York Daily News. Unatoč prvotnoj skromnosti, čini se da je posrnula pjevačica već prekršila dogovor.

Večer uoči dodjele nagrada, naime, zabavljala se s P Diddyjem na tulumu u Las Vegasu, no MTV je to opet okrenuo u svoju korist, emitirajući prilog "Ususret velikom povratku" - prate, naime, svaki njen korak, pokušavajući skrenuti što veću medijsku pozornost na njezin nastup, ali i samu dodjelu nagrada.

A nastup će, sudeći po najavama, u namjanju ruku biti spektakularan. Na sceni će joj se pridružiti nekoliko desetaka plesača, kao i iluzionist Criss Angel, a Britney će tom prilikom (vjerojatno na playback, kao i obično) otpjevati novi singl "Gimme More", koji itekako dobro prolazi na američkim radio postajama.

No comments: