Friday, September 7, 2007

Oženio se Nikola Kojo!

Oženio se Nikola Kojo!Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca mlađe generacije Nikola Kojo konačno se oženio. Posle samo osam meseci zabavljanja sa 28-ogodišnjom manekenkom Aleksandrom Đurić, Nikola je odlučio da u subotu u crkvi svetog arhangela Gavrila, u prisustvu malog broja najbliže rodbine i prijatelja kaže sudbonosno “da”, posle čega je skromno svadbeno veselje upriličeno u Nikolinom restoranu “Violeta, kućo stara”.
Uprkos tome što je u filmu “Mi nismo andjeli” rekao “nikad žena, nikad stalni posao”, glumac je ipak uplovio u bračnu luku.
Nikijeva izabranica Aleksandra Đurić radi kao maneken agencije “Foks”, a javnosti je postala poznata po ulozi u spotu za pesmu “Moja draga” Zdravka Čolića.
Ovaj par se prvi put javno pojavio februara ove godine na beogradskoj premijeri filma “Crni Gruja i kamen mudrosti”, a kako otkriva izvor Pressa blizak atraktivnoj plavuši, Aleksandra je pre Koje imala samo jednu dugu vezu:

Nikola Kojo se oženio manekenkom Aleksandrom Đurić- Aleksandri i Nikoli se desila sudbinska ljubav. Ona je imala samo jednu dugu vezu, sa dečkom koji nije poznat javnosti - kaže sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje: - Aleksandra je iz Sarajeva, ali je najveći deo karijere provela radeći u Nemačkoj, Parizu, Milanu.

Već duže vreme ima otvorenu ponudu jedne od najboljih američkih modnih kuća. Od kako je sa Kojom, mnogo manje radi i putuje, pa je pod znakom pitanja i taj njen angažman, jer ona ne želi u Ameriku bez svog muža - kaže naš izvor.

Mada se pričalo da će Koja i ovog puta izbeći da ozvaniči vezu, a njegova devojka, poznata iz Čolićevog spota “Čarolija”, krenuti put Amerike da nastavi internacionalnu manekensku karijeru, budući Valter je ipak odlučio drugačije.

No comments: