Sunday, September 9, 2007

Stevan Jovetić: Imam devojku, sponzoruše ćao!



Stevan Jovetić: Imam devojku, sponzoruše ćao!

Mladi fudbaler Partizana Stevan Jovetić prosto je eksplodirao ove sezone i pokazao da je jedan od najtalentovanijih maldih igrača Evrope. Dobre igre, golovi, naslovne strane novina, mamac su i za devojke koje vole momke u dresovima, šortsevima i kopačkama.

"Imam devojku u Podgorici, u vezi smo dva meseca i fino mi je", kaže Jovetić u intervjuu tabloidu "Svet".

Mladi Podgoričanin kaže da ne voli tip devojaka, kakve su "sponzoruše". "Slabo izlazim i nisam ljubitelj takvih devojaka. Za četiri godine nisam izašao više od tri puta. Kada imam devojku, privržen sam joj i veran, a sa druge strane uopšte nisam tip muškarca koga privlače sponzoruše. Volim prirodne, normalne, dobre i skromne devojke", kaže Jovetić, popularni "Pujo" i objašnjava da je taj nadmak dobio po fudbaleru Barselone Karlesu Pujolu, kada je pustio kosu.

Jovetić, kao i dobar deo njegovih vršnjaka, sluša "sve što je aktuelno", ali i da prati emisiju "Nove Zvezde Granda".

"Onaj plavi Milan Stanković mi je favorit. Ako ne pobedi on, onda će sigurno Rada", "tipuje" Jovetić.

Kao i cela zemlja, i Jovetić je "zaludjen" tenisom i prati sve mečeve srpskih tenisera. Omiljena igračica mu je, priznaje, Ana Ivanović, ali navija i za Novaka Djokovića i Jelenu Janković.

"Pratim svaki Anin meč. Sve pohvale i komplimenti za nju", kaže mladi napadač Partizana i trenutno prvi strelac Meridijan Superlige Srbije.

No comments: