Saturday, September 8, 2007

Vita: Stanar Big Brothera u Hrvatskoj

Vita: Stanar Big Brothera u Hrvatskoj

Biografija

Kao novo iskustvo i izazov, Vita je doživjela sudjelovanje u Big Brotheru, a s obzirom na prilagodljivost, koju ističe kao glavno osobinu s kojom će se isticati u odnosu na druge stanare u Kući, Vita će se s lakoćom prilagoditi drukčijem načinu života od onoga kojeg je imala do sada. I Viti će obitelj najviše nedostajati, a ukoliko osvoji glavnu nagradu, želi si kupiti stan i auto, točnije « bubu cabrio ». Najdraži glumac joj je Robert De Niro, od spisateljica J.K Rowling, a film „Brodolom života“ obožava. Pokušava iskoristi svaki dan u životu do maksimuma, dok je nepravda rastužuje, vesele je male sitnice primljene od najbližih. Egocentrične osobe ne voli. Svoj savršeni dan željela bi provesti uz prijatelje u prirodi. U potrazi je za karakternim muškarcem crne puti, kose i očiju, dok je smrt voljenih osoba najviše užasava.

Datum rođenja22.03.1988.
Mjesto rođenjaSplit
GradSplit
ZanimanjeMedicinska sestra
Bračni statusNeudata
Horoskopski znakOvan
Težina60 kg
Boja očijuZeleno plava
Boja koseCrna
Visina168 cm
Brat/sestraTri brata

Životna željaPostati dobar i cijenjen novinar sa ispunjenim životom
InteresiDovršiti staž u bolnici, upisati novinarstvo, dobar posao
VolimLjeto, prijateljstvo, čokoladu, ljude sa stavom, zelenu boju, dobar provod, dobar provod, pomoći onim ljudima koji su slabi i nemoćni.
Životni motoCarpe Diem - iskoristi dan
Ne volimNegativne ljude, punjene paprike, dvoličnost, rasizam, nepravdu, bit u krivu, svađe, egocentričnost, predrasude.
AmbicijePostati čvrsta samostalna osoba sa dobrim zanimanjem
Opiši se u tri riječiAvanturist, povjerljiva, pozitivna

No comments: